Wednesday, April 3, 2013

Sarawak!!!!!!


 

 

Assalamualaikum sayangs..
Okay,kenapa tiba-tiba cakap pasal Sarawak pulak ni???hmmmmm..kronologinya camni
harapan nak sambung degree dekat Jengka berkecai,,ohhh kenapakah????Tuptuptup dapat degree dekat Samarahan,Sarawak…wowwwwww,aku tak penah terbayang ataupun mimpi pasal Sarawak at all!!!Tapi malam masa nak keluar result permohonan tuh,ade la termimpi kan Shah Alam peace yo!!!(wahhh berangan).. Okay, macam biasa bila dapat tau, sedihhhh gilekkkkkk!!!Aku migraine satu hari…yaa,it’s true.. dan memang dalam otak ni fikir nak tukar kampus,okay nak try luck la kan…mana la tau tiba-tiba miracle happen ke kan,kesahnye mak esahhh,”harapan” sangat nak tukar kampus,memang taknye dapat ler…haishhh =.=’
Walaucamne pun,ku gagahi jua lahh..terima seadanya,..as I always did..dengan berat hati tekan button terima..wahhhh,berderai air mata dan taufan lara… FYI, aku ni memang anak manja, tak pernah berjauhan dari family..ohhhhhhhhh~~~~~
Takpelah,mungkin ada hikmah semua ni terjadi..aku sedih tapi takpelah,,asalkan bapak aku bagi pergi aku akan pergi…lagipun nak belajar,atleast aku belajar berdi”kari”,berdi”dal”,berdidingdingding…hehe.. takpelah,3 tahun bukan masa yang lama,habaq hang…pejam celik pejam celik,habis dah degree…okay, ape-ape pun sempoiii….till then..
 

No comments:

Post a Comment