Wednesday, April 3, 2013

rindu


Assalamualaikum sayangs,
Haa dah lame tak update blog,rindu pulak,okay sekali dapat online nak publish semua kan,dah tak nak simpan dalam draft lagi dah..hehe..rindu nak blogwalking kat blog sayangs sekalian..comel2 belaka blog korang..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
RINDU BANGET!!!!!! Rase nak jerit je,,terlalu rindu kat family and yang tersayang..haihhhh,kadang2 rase nak nangis je,sebak pun ade,biase la budak manje..huhu..walaupun perit ku tahan jebat(okay,tibe-tibe)…hehe..apa khabar agaknya orang2 kampung sekalian..hehehe..baru je pergi tak sampai 2 bulan pun lagi tapi memang rindu la..tapi takdela sampai tahap homesick,just  homesick like illness je,nampak je macam homesick tapi tak homesick(nak cover jettew)..kehkehkeh(pun boley)..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
PHONE CALL…urmphhh bukan tak nak call,tapi tau2 aje la..kalau ber”koling-koling” nanti mula la rase sebak..huhuhu..terutama sekali kalau koling kembau den…uwaaaa rase nak meraung je haaaa,huhu..kalau mesej ngan beliau pun rase sedih..hehe..yela,membesar bersama,tuptup berpisah..huhuhuhu..naye gini…doh gone…hehehe..
Aku akan mesej dia just untuk tanye “pokok aku sihat???”…maklum sajela,sebelum pergi hari tu aku de semai pokok marigold, tomato oxheart, telang, macam2 lagi lah..huhuhu..Alhamdulillah,dia cakap pokok aku sihat-sihat belake,,maklum jela servis bertukar tangan..hehehee..bagoslah macam tu,takdela aku susah hati…hehehe...and kat die pun aku rindu,sgt!!!!!!…aku sangat rindukan Mak,Abah,Mimah,Adek,Kak tiey,Kak lyn,Fuad semua la…dan yang pastinye,aku rindu Azwan,rindu gilekkkk,rase nak kunyah rambut beliau!!!!!miss him damn much!!!uhuk uhuk!!!Aku harap semuanya,baik-baik aje…tunggu kepulangan aku ya…ouhhhhh…rindu rindu rindu!!!!!!!!!!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Kalian sentiasa berada dalam hati dan ingatan………till then…

1 comment:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete