Saturday, August 20, 2011

Ramadhan datang lagi...

Alhamdulillah, aku masih berpeluang menyambut Ramadhan bersama family aku,puasa tahun ni biasa-biasa sahaja, tak seperti selalu..mungkin mak dan abah nak berjimat untuk perkahwinan kak tiey..andaian yang sangat boleh di terima pakai..dan menikut kiraan hari bulan sepatutnya kami sekeluarga dah sibuk-sibuk beli baju raya tapi untuk kali ini mungkin lambat sikit agaknya.. alaaa shopping last minute lah baru seronok!! ohh tidak, aku paling benci dengan suasana yang bising dan terpaksa berasak-asak di tempat yang sesak..ouhhh!!nanti mulalah rasa nak muntah maklum sajalah aku ni kan agoraphobia..

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

okay now,talking about weather pula..cuaca hari ini sangat sejuk, Alhamdulillah..syukur sangat-sangat dan insyaAllah,kalau tiada halangan hari ni aku akan berbuka puasa bersama my hubby Azwan..hewhew..wahh sukanya,kalau jadi, inilah first time for this year berbuka puasa sama-sama dengan hubby...hoye hoye!! sukanya!!!