Saturday, December 18, 2010

Siapa di hatiku?

Wahhh..seronok kalau nak cerita pasal hal ni...huhu..agak-agak apa maksudnya erk??bercerita tentang siapa di hatiku..haa siapalah gerangannya ya..Of course lah aku akan jawab Uitm di hatiku..wahhh,nak patriotik je tengah malam ni..huhu..ehhh,ke situ pulak aku melalut..tak payah nak uitm sangat lah..hehe..haa,berbalik kepada topik kita tadi..siapa di hatiku??siapakah???apakah spesisnya???haaaa itu yang kita tak tau tu...huhu..cuba guess...aku memang suka menimbulkan tanda tanya..lagipun biar otak kiri dan kanan tu berfungsi lebih dari biasa sikit,tapi sikit jela kalau lebih-lebih nanti jadi jimmy neutron pula..hehe...haaa,baru la lahirnya manusia yang kreatif dan berinovasi..huhu..ayat nak macam sengal je..huhu..haaa,nak tau siapa di hatiku??mari kita sama-sama search n browse mane la tau jumpa..hehe

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Kalau diikutkan memang ramai sangat lah yang ada dalam hatiku ni..ada maks,abahs,atoks,neneks,sedare mares,akaks,abangs,kawans,kucings,burungs,konkangs,dan ehem lah..hehe..yang ni takde penambahan 's' ye..hehe..sebab tak ramai..sorang je pun...wahh,propa sangat..huhu..siapakah dia????haaaa,dia ni spesis katak..haha..kaler hijau dan amat hodoh..hahaha..takpe..walaupun katak aku tetap sayang..haha..lantak lah..kalau diberi peluang aku nak cakap yang kau memang hodoh..hahaha..jahatnya aku..dah tu,ada ke katak yang hensem??anyway aku memang sayang dia..sayang sangat-sangat..tapi kalau satu hari nanti kami tak dapat bersama..aku terima dengan reda..mungkin aku bukan yang terbaik untuk dia,..semoga dia bahagia..tapi tak kira juga, dia akan tetap jadi milik aku..(sambil buat muka serius)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Kalau nak tau lebih lanjut..bleh la search kat youtube ye..search kat katak hijau bin katak puru..hakhak..kalau jumpa tu memang aku tabik spring(toink toink toink) tak henti-hentilah..hehe.

                   
                                                owhh my prince!!hakhak..kau hodoh...

Friday, December 17, 2010

Tempat jin..

Haaa..baru tadi bertagged bersama orang asing..hahaha..diberinya mesej kepadaku..wahhh ayat nak skema je...hihi..dia tanya aku asal dari mana lah bagai..aku pun  jawab lah dengan sehabis sopan..haha..aku asal dari kampung,Jengka,Pahang...punya lah kurang sopan si 'A' ni membalas..ehhh tu bukan tempat 'ulu' ke??..hampeh betul..haha..dalam hati agak-agak rasa nak menyumpah dah tapi sabar jela..."tak payah nak bandar sangat lah"..hahaha..tapi takpe aku terima dengan tenang,teruskan mengukir senyuman...ulu pun aku bahagia tinggal di sini..Lagipun udara kat sini freshhh..hehe..bak kata senior aku,duduk tempat kampung macam Jengka ni seronok..pagi-pagi boleh jogging sambil langgar kabus..huhu..fresh je..haha..terasa bangga sekejap..hehe...

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

..........Teringat masa part 1 dulu,ramai budak-budak "bandar" ni yang mengutuk jengka..ehhh,tak perlu lah rasanya..dah nak belajar kat sini..terima jela,tak payah lah kutuk-kutuk pula..masa tu memang agak panas dan terasa bahang cakura terkumpul dalam darah ni..hahaha..tapi kita hanya diam,sabar dan dengar sajalah..Lagipun Allah kan sentiasa bersama orang yang sabar..tapi dalam hati ni memang berbulu lah(bukan nak kata bulu orang saja bulu beruang pun tumbuh ni)..tapi sabar jela kan..ape nak buat dah memang tempat ni hutan tempat jin bertendang jadi terima sajalah apa orang nak kata...anyway,thanks for your compliment..hehe..kutukan itu adalah pujian...Alhamdulillah...
>>>>>>>>stok reda<<<<<<<huhuhu

                                                           ni dia miss genie sampai